Количка
0 продукта
 
Партньори
 

За сайта

Ние сме е-магазин базиран в България. Насочени сме към предлагане на стоки, които са както интересни и уникални, така и на достъпни цени. Не на последно място е факта, че част от предлаганите продукти не може да бъдат открити другаде освен при нас.

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА ОТ www.kupih-si.com

www.kupih-si.com има голям брой партньори и доставчици, за да може да ви достави най-интерестните неща на оптимално ниски цени.

ГЪВКАВА ДОСТАВКА

В www.kupih-si.com  предлагаме няколко начина на доставка на стоките така, че да намалим до минимум тежестта на сумата за доставка:

НАЙ-РАЗПРАОСТРАНЕНИЯТ метод е чрез куриер и високи такси за доставката. Разбира се имаме и този вариант на доставка. Изборът е ваш. Цената на доставка за цялата страна започва от 4,8 лева. Доставката се извършва между един и три работни дни след плащане на поръчката.


Но ако времето не ви притиска имаме още няколко различни начина за по-евтина доставка или просто безплатно.

"КУПИХ СИ ВРЕМЕ" 

Това е нашия метод да заменим времето ви за пари. С тази програма вие печелите веднъж от по-ниската цена на продукта и втори път от безплатната доставка

Какво представлява? Много просто заменяме времето ви за пари. В сайта има стоки отбелязани с надпис Специален продукт  "КУПИХ СИ ВРЕМЕ". Когато срещнете такъв продукт и решите да си го вземете ние ще ви го доставим безплатно, като вие ще получите известие от "Български Пощи" на посоченият в поръчката адрес или ще бъдете уведомени от ЕКОНТ ЕКСПРЕС по телефон. Доставката на тези продукти изисква повече време, което ние ви ще заплатим чрез по-ниската цена на продукта и безплатната доставка. Времето за доставка на продуктите отбелязани с "КУПИХ СИ ВРЕМЕ" е 30 работни дни


 

"СПОДЕЛЕНА ДОСТАВКА"

Така си разделяме цената на доставката по равно или ние заплащаме по-голямата част. Когато за продукта е възможна тази опция вие може да спестите до 83% от цената на доставка. Ние ще ви предоставяме купони за намаление, които да използвате при оформянето на поръчката след като сте добавили стоките си в кошницата. Купоните представляват виртуален код, който вие трябва да изпишете, когато оформяте поръчката. Намалението представлява редуциране на сумата ви за закупените продукти до 5 лева от стойността, а не премахване на доставката. Така, че за да използвате пълноценно купона за намаление е нужно общата сума на артикулите ви да е по-висока от тази на купона. На практика може да се окаже, че трябва да заплатите само 1 лев за транспорт.


 

"КУПИХ СИ ПОВЕЧЕ"  Така имате отново шанса да доставим продуктите ви за ... без пари. По-голямо количество = на безплатна или съвсем ниска цена на доставка. В сайта ни има стоки, за които има опциятата "КУПИХ СИ ПОВЕЧЕ".

При този вид доставка броя на закупините от вас артикули от един вид носи отстъпка във вид на безплатна доставка или отстъпка от цената на артикула.

"ЗЕЛЕНАТА ИДЕЯ

Опазването на околната среда е идея, която  www.kupih-si.com  се опитва да разпространява и поддържа. Един от начините ни е чрез представяне на българския пазар на продукти ползващи технологии насочени към пестене на природни ресурси чрез използване на възобновяеми природни източници.

Чрез популяризирането на продуктите с логото "Зелените неща" ние даваме своя принос за разпостраняване на "ЗЕЛЕНАТА ИДЕЯ".

www.kupih-si.com се стреми да използва в дейността си рециклирани продукти и материали. Присъединете се и вие към "ЗЕЛЕНАТА ИДЕЯ".

Пожелаваме ви приятно пазаруване в www.kupih-si.com