Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Поръчки и доставки

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

/общи условия/

Времето за обработка и опаковане на вашите поръчки е между 1 и 2 дни след получаване на плащането. Това време се прибавя към времето необходимо за доставка на поръчката. В интерес да бъдете обслужени по-бързо обекновено поръчаните от вас продукти се обработват и опаковат на същия ден, в който получим плащането за дадена поръчка.


 

В www.kupih-si.com  предлагаме няколко начина на доставка на стоките така, че да намалим до минимум тежестта на сумата за доставка:


КУРИЕРСКА УСЛУГА - при този метод на доставка се използва куриер ЕКОНТ ЕКСПРЕС, който предоставя възможност за доставка в рамките на един работен ден за големите населени места и до 3 работни дни за малките населени места (с наложен платеж и поръчка до 14 часа).  Доставка с точен час се доплаща допълнително 2,40 лева към сумата на доставката.

ТОВА Е СТАНДАРТНИЯТ НАЧИН ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА БЪРЗИ ПОРЪЧКИ ПО КУРИЕР ОТ www.kupih-si.com

Повече информация за населените места и цените на доставка може да откриете в раздел "Куриерска услуга"


Но ако времето не ви притиска имаме още няколко различни начина за по-евтина доставка или просто безплатно.


ПОЩЕНСКА УСЛУГА - Този начин на доставка е стандартният за изпращане на пратки с ЕКОНТ ЕКСПРЕС до офис на куриера и "БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ЕАД за предплатените поръчки с доставка "КУПИХ СИ ВРЕМЕ" (поръчки платени с ИЗИПЕЙ, ePay, банков превод и пощенски запис).

Доставката е с фиксирана от нас цена на услугата 4,80 лева независимо от грамажа на поръчката. Доставките са в рамките на:

- 1 работен ден до офиси на Еконт Експрес;

- 5 работни дни с Български пощи до всяко населено място в България. 

За този вид доставки е приложимо плащане чрез наложен платеж само до офис на ЕКОНТ Експрес.

  

ТОВА Е СТАНДАРТНИЯТ НАЧИН ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА  ПОРЪЧКИ ОТ www.kupih-si.com


 

"КУПИХ СИ ВРЕМЕ" 

Това е нашия метод да заменим времето ви за пари. С тази програма вие печелите веднъж от по-ниската цена на продукта и втори път от безплатната доставка

Какво представлява? Много просто заменяме времето ви за пари. В сайта има стоки отбелязани с надпис Специален продукт  "КУПИХ СИ ВРЕМЕ". Когато срещнете такъв продукт и решите да си го вземете ние ще ви го доставим безплатно, като вие ще получите известие от "Български Пощи" АД  на посоченият в поръчката адрес. Доставката на тези продукти изисква повече време, което ние ви ще заплатим чрез по-ниската цена на продукта и безплатната доставка. Времето за доставка на продуктите отбелязани с "КУПИХ СИ ВРЕМЕе до 30 работни дни

За този вид доставки не е приложим наложен платеж. Заплащането се извършва предварително на касите на ИЗИПЕЙ, чрез ePAY, чрез пощенски запис или банков превод

Обикновено този тип поръчки пристигат по-бързо от 30 работни дни, но в интерес да бъдем коректни към вас ви представяме максималният срок на доставка.


 

"КУПИХ СИ ПОВЕЧЕ"  Така имате отново шанса да доставим продуктите ви за ... без пари. По-голямо количество = на безплатна или съвсем ниска цена на доставка. В сайта ни има стоки, за които има опцията "КУПИХ СИ ПОВЕЧЕ".

При този вид доставка броя на закупените от вас артикули от един вид носи отстъпка във вид на безплатна доставка или отстъпка от цената на артикула.

Избора на фирма за доставка на стоката е по усмотрение на сайта  и зависи от характера, големината и стойността на вашата поръчка. Продуктите отбелязани с "КУПИХ СИ ПОВЕЧЕсе доставят до 5 работни дни след извършване на плащането.


 

 

ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА - Този вид доставка е приложим само за гр. Пловдив. При направена поръчка в www.kupih-si.com вие може да заплатите и получите продуктите във фирменият магазин на "МЕРСИЯ" ООД на адрес гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Съединение №13, магазин "МЕРСИЯ". В този случаи не се начисляват транспортни разходи. 

Как става това? Просто изберете опцията "ПЛАЩАНЕ В МАГАЗИНА" при избора ви за Начин на доставка. Поръчката ви ще бъде налична в магазина на следващия ден от 10:00 до 19:00 часа за делнични дни и от 10:00 до 14:00 часа за събота. Неделя е почивен ден. За предварителна уговорка за час извън работното време се свършете с нас.


 

ПРИ НЯКОИ ОТ ПРЕДЛАГАНИТЕ В www.kupih-si.com АРТИКУЛИ ИМА СПЕЦИФИЧНИ УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ОПИСАНИ В САМИЯ ПРОФИЛ НА АРТИКУЛА.

Екипът на www.kupih-si.com ви пожелава приятно пазаруване.